Διατροφική αξία κατά μέσο όρο
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ανά 100g
Ανά μερίδα 30g
Ενέργεια
1954kJ/ 467kcal
586kJ/ 140kcal
Λιπαρά
33 g
9,9 g
Εκ των οποίων κορεσμένα
18,5 g
5,6 g
Υδατάνθρακες
35,7 g
10,7 g
Εκ των οποίων σάκχαρα
1,5 g
0,5 g
Πρωτεΐνες
7 g
2,1 g
Αλάτι
0,78 g
0,2 g
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 °C. Βγάζετε από την κατάψυξη το Κιουνεφέ. Αφαιρείτε το καπάκι και το έτοιμο σιρόπι. Περιμένετε 12 λεπτά και τοποθετείτε το Κιουνεφέ με το χάρτινο ταψάκι στο φούρνο. Ψήνετε στους 200 °C για 15-17 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσει ελαφρά. Αφού ψηθεί περιχύνετε στο ζεστό Κιουνεφέ το έτοιμο σιρόπι (κρύο) που βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευασίας.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Καταϊφι (αλεύρι σίτου, νερό, άμυλο σίτου, αλάτι, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, ηλιέλαιο ραφινέ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο). Ημίσκληρο τυρί (φρέσκο αγελαδινό γάλα, οξυγαλακτικές καλλιέργειες, αλάτι, ένζυμα: ρενίνη).Φυτικό μαγειρικό λίπος με βούτυρο γάλακτος [μερικώς υδρογονωμένα φυτικά έλαια (βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο), μερικώς υδρογονωμένα φυτικά λίπη (φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο), βούτυρο γάλακτος, αρωματική ύλη, χρωστική ουσία: β-καροτένιο]. ΣΙΡΟΠΙ: Zάχαρη, νερό, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ.