rsz_photo-kunefe

ΚΙΟΥΝΕΦΕ

Το Κιουνεφέ της Ζύμης Ψαχνών είναι ένα τραγανό γλυκό με φύλλο καταϊφι, γεμισμένο με τυρί και βασισμένο σε παραδοσιακή ανατολίτικη συνταγή. Είναι ένα έτοιμο προϊόν προς ψήσιμο που σερβίρεται ζεστό, το σιροπιάζεται με το σιρόπι που βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευασίας και απολαμβάνετε αυτό το νόστιμο γλυκό.

Δείτε την λίστα με τις διαθέσιμες συσκευασίες μας:
Καθαρισμός
Κωδικός: Μ/Δ.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διατροφική αξία κατά μέσο όρο

Ανά 100g

Ανά μερίδα 30g

Ενέργεια

1954kJ/ 467kcal

586kJ/ 140kcal

Λιπαρά

33 g

9,9 g

Εκ των οποίων κορεσμένα

18,5 g

5,6 g

Υδατάνθρακες

35,7 g

10,7 g

Εκ των οποίων σάκχαρα

1,5 g

0,5 g

Πρωτεΐνες

7 g

2,1 g

Αλάτι

0,78 g

0,2 g

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 °C. Βγάζετε από την κατάψυξη το Κιουνεφέ. Αφαιρείτε το καπάκι και το έτοιμο σιρόπι. Περιμένετε 12 λεπτά και τοποθετείτε το Κιουνεφέ με το χάρτινο ταψάκι στο φούρνο. Ψήνετε στους 200 °C για 15-17 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσει ελαφρά. Αφού ψηθεί περιχύνετε στο ζεστό Κιουνεφέ το  έτοιμο σιρόπι (κρύο) που βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευασίας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καταϊφι (αλεύρι σίτου, νερό, άμυλο σίτου, αλάτι, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, ηλιέλαιο ραφινέ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο). Ημίσκληρο τυρί (φρέσκο αγελαδινό γάλα, οξυγαλακτικές καλλιέργειες, αλάτι, ένζυμα: ρενίνη).Φυτικό μαγειρικό λίπος με βούτυρο γάλακτος [μερικώς υδρογονωμένα φυτικά έλαια (βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο), μερικώς υδρογονωμένα φυτικά λίπη (φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο), βούτυρο γάλακτος, αρωματική ύλη, χρωστική ουσία: β-καροτένιο]. ΣΙΡΟΠΙ: Zάχαρη, νερό, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ.