Διατροφική αξία κατά μέσο όρο
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ανά 100g
Ανά μερίδα 40g
Ενέργεια
1375kJ/346kcal
550kJ/138kcal
Λιπαρά
1,2 g
0,48 g
Εκ των οποίων κορεσμένα
0 g
0 g
Υδατάνθρακες
69,8 g
27,92g
Εκ των οποίων σάκχαρα
1,6 g
0,64 g
Πρωτεΐνες
14,0 g
5,6 g
Αλάτι
0,78 g
0,3 g
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 2 lt νερό να βράσει. Προσθέτουμε 1 κουταλάκι αλάτι.
Εν συνεχεία προσθέτουμε 500 γρ. μανεστράκι. Βράζουμε για 15 λεπτά περίπου ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσουν.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σιμιγδάλι από σκληρό σίτο 100%, αυγό 12%, γάλα 4%, νερό, αλάτι.