TIGANOPSOMO.jpg

ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΟ

Ζυµωµένες µε φροντίδα, οι χειροποίητες δηµιουργίες µας βασίζουν την επιτυχία τους στο µυστικό του φύλλου, στις µοναδικές συνταγές για την γέµιση και τα εκλεκτά υλικά που χρησιµοποιούµε.

Δείτε την λίστα με τις διαθέσιμες συσκευασίες μας:
Καθαρισμός
Κωδικός: 174.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διατροφική αξία κατά μέσο όρο

Ανά 100g

Ανά μερίδα 120g

Ενέργεια

1339kJ/272kcal

1367kJ/326kcal

Λιπαρά

13,6 g

3,4 g

Εκ των οποίων κορεσμένα

6,16 g

7,4 g

Υδατάνθρακες

34,1 g

41 g

Σάκχαρα

2,5 g

3 g

Πρωτεϊνες

7 g

8,4 g

Αλάτι

1,77 g

2,12 g

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Βγάζετε το τηγανόψωμο από την κατάψυξη και το αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 20 λεπτά. Βάζετε στο τηγάνι αρκετό λάδι . Αφήνετε το λάδι να ζεσταθεί σε μεσαία φωτιά. Τοποθετείται το τηγανόψωμο στο τηγάνι και αφού ροδοκοκκινήσει από την μια πλευρά το γυρίζετε και από την άλλη. Σε όλη την διάρκεια του ψησίματος διατηρείτε μεσαία φωτιά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ζύμη 70% (αλεύρι σίτου, νερό, ζάχαρη, μαγιά, αλάτι)
Γέμιση 30% (τυρί φέτα, τυρί μυζήθρα, τυρί αγελαδινό, αλάτι, πιπέρι)